Muzikaal Theater Aan Huis
Eigentijds Entertainment voor de Jeugd van Toen
Joop & Marijke
Change of Key
Kerst
Mobiele Show
+31 654 918147
Change of Key
Van kampvuurliedjes tot hedendaagse country muziek! Change of Key heeft de keuze uit een repertoire van meer dan 250 country songs waaruit een selectie gemaakt kan worden om de muzikale invulling van het feest in Country Style aan te kleden. De specifieke country instrumenten zoals: mondharmonica, mandoline, gitaar, steelgitaar, en banjo worden live gespeeld. Van Jim Reeves tot Dolly Parton, van Tammy Whynette tot The Common Linnets e.v.a. Een geheel akoestisch optreden in een kleine intieme omgeving waarbij de luisteraar centraal staat, is ook zeker aan te bevelen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een optreden uit te breiden met een Country Line Dance groep. En natuurlijk worden er, als daar animo voor is, een aantal dansen aan de aanwezigen uitgelegd en kunnen de voetjes van de vloer. Voor de grotere zalen heeft Change of Key zelfs haar eigen theaterprogramma ‘Country & Side Roads’ compleet met presentatie op beamer, geluid en licht en extra muzikale inbreng van een pedalsteel gitarist voert deze formatie u mee door de historie van country muziek. Daarnaast heeft dit trio in de loop der jaren een aantal CD’s uitgebracht met eigen werk en deze albums zijn bekroond met de DCMA Award voor Album van het jaar. Ook mocht dit trio en/of individueel de afgelopen jaren een aantal DMCA Awards mee naar huis nemen. 
GEEN orkestbanden, maar ECHTE instrumenten: gitaren, mondharmonica, ukelele, banjo, mandoline, keyboard & hawaiian-gitaar
Change of Key Muzikale omlijsting van een themafeest in Country Style, BBQ etc. Daarnaast uitgebreid repertoire allround jaren 50/60/70/80 Een kleine formatie met een compleet geluid!
KLIK OP FOTO’S VOOR VERGROTING
Allround muzikale invulling met repertoire uit de jaren 50/60/70/80 Zoals vele bands hebben de leden van Change of Key ook in vroeger tijden hun eerste muzikale ervaringen opgedaan in het allround circuit. Dat repertoire zijn ze natuurlijk niet vergeten en ze hebben in 2016, naar aanleiding van een familiefeest, hun oude songboeken weer eens opgezocht. Dit gaf zoveel plezier dat men heeft besloten om alles goed op te frissen en opnieuw te arrangeren om ook deze nummers elkaar te kunnen spelen. Van The Beatles tot The Beach Boys, van Abba tot Elvis, zelfs een set swingende disco behoort nu tot de mogelijkheden. Kortom: In overleg met de organisatie vinden we zeker de passende oplossing voor de invulling van uw evenement. Ook in deze samenstelling blijft het motto: ‘Mag het ietsje zachter zijn!’.
Blue Bird Cafe Nashville TN
Enkele impressies van belevenissen van Change of Key door de jaren.
Met de Canadese groep The Good Brothers
Toast op Dutch Country Music Awards.
Eigen maandelijks Country Café in Haastrecht
Akoestisch optreden tijdens het DCMA Gala
Theaterprogramma Country Music on the Porch
Even een foto tussendoor tijdens diner in Sassenheim.
Buitenoptreden tijdens festival
Voor meer meer informatie bezoek de eigen website van Change of Key, klik hier.
Allround repertoire