Drie zonnige vakantie programma’s
Muzikaal Theater Aan Huis
Eigentijds Entertainment voor de Jeugd van Toen
Joop & Marijke
Change of Key
Kerst
Mobiele Show
Nog volop winter, maar Trio Muzikaal Theater aan Huis richt haar blik al op de aankomende vakantieperiode! Dit muzikale trio brengt het ultieme vakantiegevoel bij u op locatie en laat uw gasten en/of bewoners genieten van een onbezorgde reis zonder rompslomp van koffers pakken, inchecken en wachttijden. Er is keuze uit diverse vakantiebestemmingen. Dichtbij huis?  Tijdens deze denkbeeldige fietsvakantie nemen we u muzikaal mee naar de mooiste plekjes in Nederland. Via Zeeland, Limburg en Brabant over de Veluwe naar het noorden en zelfs even wandelen op het Goudgele Strand van Ameland. Iets verder weg? We nemen plaats in onze fictieve touringcar en met onze muzikale reisleiders bezoeken we vele landen en herkenbare plaatsen in Europa. Flaneren op de Champs-Élysées of met de tenen in de Middellandse zee? Globetrotten? Dan is er ons verzonnen Cruisschip, waarmee we de wereldzeeën bevaren en diverse muzikale nostalgische plekken worden bezocht. Een eiland in de Stille Zuidzee of het prachtige Indonesië, een kort bezoek aan Zuid Amerika, het is allemaal mogelijk tijdens deze reis.
Tussen 1 juni en 31 augustus heeft het Muzikaal Theater een SPECIALE VAKANTIE AANBIEDING, maar het is natuurlijk ook mogelijk om buiten het seizoen op vakantie te gaan!
+31 654 918147
GEEN orkestbanden, maar ECHTE instrumenten: gitaren, mondharmonica, ukelele, banjo, mandoline, keyboard & hawaiian-gitaar